Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookies

Magento webshops op maat voor iedere branche:

Het meest succesvolle e-commerce platform ter wereld is natuurlijk Magento, en met goede redenen. Geen enkel ander e-commerce systeem is zo krachtig, flexibel, uitbreidbaar en in zulke hoge mate voorbereid voor zoekmachines als Magento. Daarnaast biedt het platform tal van interessante mogelijkheden voor het werken met meerdere webshops vanuit één admin, een zeer uitgebreide backoffice en nog veel meer.

 

Een Magento webwinkel ontwikkeld door Things2c CDC wordt standaard al voorzien van talloze extra's die uw online succes ten goede komen!

 

 

Een overzicht van een aantal belangrijke pluspunten die bij uw Things2c CDC - Magento Advanced webshop zijn inbegrepen:

1-Staps checkout:

Tot 40% hogere conversies met de 1-staps checkout. In plaats van uw bezoekers 6 stappen te laten doorlopen bij het afrekenen, kan men nu in één stap de bestelling afronden!

Geavanceerde product admin:

Met de geavanceerde Magento admin ziet u ook de afbeeldingen van producten in de admin en kunt u zelf bepalen welke overige informatie hier wordt getoond. Dit bespaart u veel zoekwerk en biedt u een beter overzicht waardoor u makkelijker kunt werken en uw webwinkel beter beheren.

Meertalige winkel:

Uw webwinkel wordt opgemaakt in 3 talen van uw keuze. Alle standaard links en functies worden voorbereid in deze talen. U kunt zelf vervolgens eenvoudig de vertalingen invoeren voor producten en pagina's.

Handleiding:

Om goed te kunnen werken met uw webwinkel zorgen we voor een zeer uitgebreide en duidelijke, Nederlandstalige Magento handleiding, waarmee u feilloos de weg zult vinden en uw winkel kunt beheren.

Admin statistieken:

We voorzien uw webwinkel van een speciaal dashboard waarin u de bezoekersstatistieken kunt volgen. Hierdoor hoeft u dus niet telkens in te loggen op een externe accountpagina voor inzage in de bezoeken.

Maatwerk vormgeving:

Geen standaard, kant en klare templates, maar een ontwerp volledig op maat gemaakt naar uw wensen.

Google products:

NIEUW voor NL* Google products integratie in uw webwinkel, waarmee automatisch uw producten worden gepubliceerd in de database van Google shopping.  

Google Maps:

Integratie van de bekende interactieve Google Maps kaart met uw locatie en firma gegevens.

Orderstatussen NL:

Magento is standaard niet voorzien van duidelijke orderstatussen die de status van een bestelling voor de bezoekers op een goede wijze verduidelijken. Een Magento webwinkel van Webmeester is voorzien van tal van handige statussen. Van betaald tot backorders, van wacht op klantreactie tot gestorneerd, voor alles een status!

iDeal, creditcard, Bancontact etc

Ook de volledige integratie van uw betaalsystemen is inbegrepen in deze aanbieding. Maakt u gebruik van Multisafepay connect, dan ontwerpen we ook de betaalpagina, zodat de bezoeker een vertrouwd gevoel behoudt, ook na het verlaten van uw webwinkel en het betreden van de betaalpagina.

Al deze zaken zijn standaard inbegrepen in een 'advanced pakket' bij Things2c CDC

 

Uiteraard zijn alle mogelijke (maatwerk) uitbreidingen mogelijk tegen meerprijs! Denk hierbij aan op maat ontwikkelde modules, ERP/CRM koppelingen, multistores, volledige automatisering met een logistiek centrum etc.

 

Kosten besparen? Kies voor een kant en klaar template i.p.v. design op maat. Contacteer ons voor de ruime mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.