Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookies

  • mt-0447-web-slider1.jpg
  • mt-0447-web-slider2.jpg

Wij zijn een 'full service' webdevelopment bureau

Dat will zeggen dat wij voor u klaar staan bij de meest uiteenlopende verzoeken en u dus maar één adres nodig zult hebben voor uw online onderneming. Wij begrijpen wat er komt kijken bij het ondernemen en ontzorgen u graag met goede online automatisering. We houden van uitdagende en vernieuwende projecten met een goede visie van gedreven initiatiefnemers. We denken graag met u mee voor de juiste vormgeving van deze visie.

Een overzicht van onze diensten:

Professionele webwinkels

 

Onze top specialisatie is Magento. Dit platform heeft voor ons geen geheimen en we staan u dan ook snel en vakkundig bij voor alle mogelijke verzoeken. Of het nu gaat om template design en ontwikkeling, een volledige webwinkel of multistore, het verhelpen van module conflicten of het ontwikkelen van een module op maat. Als u het kunt bedenken kunnen wij het realizeren!

 

Things2c CDC ontwikkelt specifiek voor uw wensen extensies voor Magento. Als Magento niet precies dat doet wat u wilt dat het doet, dan passen we Magento voor u aan. Niet met een handige work-around, maar precies zoals het hoort, zodat alles stabiel draait, ook na bijvoorbeeld een upgrade. Dat biedt zekerheid.

CMS Websites / Webdesign

 

U wilt de vrijheid uw website in te richten zoals u dat wil. Zonder limitaties, eenvoudig zelf te beheren met een stabiel cms platform. Vele bureau's bieden hun eigen CMS systeem maar waarom het wiel opnieuw uitvinden als er tal van zeer stabiele cms systemen bestaan met doorlopende ondersteuning, regelmatige updates en duizenden modules ter beschikking hebben?

 

Bij Things2c CDC beheersen we de top CMS systemen als Joomla, Wordpress, en Drupal Ook ontwikkelen we maatwerk php of html5 websites. U bent op zoek naar de juiste ontwikkelaars voor een website die zich onderscheidt van de massa?

App development - iPhone, Android, Tablet Pc's

 

Things2c CDC is expert op het gebied van app development voor o.a. iPhone (IOS), Android, Blackberry OS en tablet pc's. Maar ook mobiele websites of webwinkels. Bent u al mobiel bereikbaar?

Zoekmachine en social media optimalisatie

 

Een gedegen internet strategie begint met een grondige analyse van o.a zoekwoorden, website en social media. Things2c CDC verzorgd de analyse en advies alvorens te starten aan de optimalisatie van uw website en sociale zakelijke profielen in de diverse social media.

Zodra de basis juist is verzorgen we hoog kwalitatieve en relevante linkbuilding campagnes om een stabiele hoge ranking op te bouwen op de voornaamste zoekwoorden.

Animaties en videobewerkingen

 

Een krachtige animatie zegt meer dan 1000 woorden.

We beschikken over zeer getalenteerde flash animators en videobewerkers. Of het nu gaat om het voorzien van promotioneel beeld-materiaal met uw huisstijl of een ondertiteling, of het volledig animeren van uw animatie idee. Wij kunnen het verzorgen.            

 

Ook voor Flash action script programmeerwerkzaamheden! 

PHP Programmeurs & Cake PHP

 

Bent u opzoek naar ervaren PHP, of CakePHP programmeurs voor de ontwikkeling van uw website of applicaties? Webmeester is gespecialiseerd in maatwerk CakePHP platform en applicatie ontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie.

Hight performance webhosting

 

Een prachtige website of webwinkel maar verschrikkelijke laadtijden? De basis voor een goed presterende website of shop is goede webhosting. Things2c CDC werkt onder andere samen met een aantal hostingpartijen voor gespecialiseerde webhosting op maat van het hoogste kaliber tegen gunstig tarief.